Breakfast view.jpeg
Lobby 2.JPG
Lobby.JPG
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Covid-19 virus

Beste gast,

In verband met de maatregelen vanuit de overheid rondom de bestrijding van het Covid-19 virus, zal Floris Arlequin Hotel tot en met 21 september 2021 gesloten zijn. Neem contact met ons op voor verdere vragen rondom boekingen en annuleringen via reservations@florishotels.com

Wilt u meer weten over ons aangepaste beleid rondom Covid-19?

Lees meer

Welkom op de officiële website van Floris Arlequin Brussel

Het Floris Arlequin Grand Place verwelkomt u in Brussel, de hoofdstad van Europa. Ons hotel is gelegen in het hart van het centrum, precies naast het bouwkundige wonder van de 'Grand Place' en heel dichtbij het openbaar vervoer. Wij zijn erg trots dat wij u kunnen accommoderen met alle benodigdheden die u maar wensen kunt: 6 verschillende kamertypes met air-conditioning, inclusief grote familiekamers, een fitnessruimte, gratis Wi-Fi door ons gehele hotel, twee vergaderzalen en een ontbijt dat geserveerd zal worden op de zevende verdieping, wat voor fantastische panoramische uitzichten zorgt. Of u nou een recreatieve of een zakelijke gast bent, onze brede selectie aan verschillende kamers en onze fantastische locatie is ideaal voor het ontdekken van de stad. 

 

Veiligheidsmaatregelen

Vanaf 1 augustus 2020 moeten reizigers naar België de Passenger Locator Form invullen. Het gaat om reizigers:

  • van alle nationaliteiten
  • die minstens 48 uur buiten België verbleven
  • die minstens 48 uur in België zullen blijven.

Dit document kan in het Nederlands, Frans en Engels geraadpleegd worden op de website van de FOD Buitenlandse zaken. Reizigers staan er zelf voor in om dit elektronische document in te vullen en te ondertekenen voor de aanvang van hun reis.

Passenger Locater Form