Covid-19 virus

Beste gast,

In verband met de maatregelen vanuit de overheid rondom de bestrijding van het Covid-19 virus, zal Floris Arlequin Hotel gesloten zijn t/m 15 juni 2020. Neem contact met ons op voor verdere vragen rondom boekingen en annuleringen via reservations@florishotels.com

Namens het bestuur van Floris Hotels, een gastvrije groet gewenst en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen in Floris Arlequin Hotel en in Brussel.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom op onze officiële website
Welkom op onze officiële website
Uitgebreide Fitness faciliteiten
Uitgebreide Fitness faciliteiten
Prachtig uitzicht over Brussel
Prachtig uitzicht over Brussel

Welkom op de officiële website van Floris Arlequin Brussel

Het Floris Arlequin Grand Place verwelkomt u in Brussel, de hoofdstad van Europa. Ons hotel is gelegen in het hart van het centrum, precies naast het bouwkundige wonder van de 'Grand Place' en heel dichtbij het openbaar vervoer. Wij zijn erg trots dat wij u kunnen accommoderen met alle benodigdheden die u maar wensen kunt: 6 verschillende kamertypes met air-conditioning, inclusief grote familiekamers, een fitnessruimte, gratis Wi-Fi door ons gehele hotel, twee vergaderzalen en een ontbijt dat geserveerd zal worden op de zevende verdieping, wat voor fantastische panoramische uitzichten zorgt. Of u nou een recreatieve of een zakelijke gast bent, onze brede selectie aan verschillende kamers en onze fantastische locatie is ideaal voor het ontdekken van de stad.