Beste prijsgarantie
Arlequin Hotel
image

Beste prijsgarantie

Bij Floris Hotel Arlequin verblijft u extra voordelig! Boek vandaag nog en geniet van 15% korting.

Ik wil extra voordeel

francois-genon-TUthZjfR3Ps-unsplash.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

De perfecte locatie

Genoeg te beleven

Ons hotel is gesitueerd in het hartje van Brussel, direct naast het welbekende Grand Place en haar bouwkundig wonder, chique bars en restaurants en het fantastische nachtleven. Stap gewoonweg naar buiten en geniet van alle attracties die u makkelijk kunt bereiken.

Geniet ook eens van een heerlijke wafel terwijl u door de gezellige straatjes loopt, of een van de vele attracties bezoekt zoals Manneken Pis, of natuurlijk wanneer u besluit een biertje te drinken. 

Eigenlijk is alles in de buurt van ons hotel in het centrum: u zult zich niet vervelen!

Bekijk de locatie hier

In het centrum

Op maar 200 meter verwijderd van het hotel, vindt u de Beurs, waarschijnlijk het meest populaire ontmoetingspunt in het hart van het centrum. Dit gedeelte is ook sinds kort autovrij. Vanaf dit punt kunt u gemakkelijk doorlopen naar een van de trendy bars en restaurants die gesitueerd zijn aan de Place Saint-Géry en Place Saint-Catherine.

U kunt natuurlijk ook gezellig gaan winkelen in de Dansaert straat. Er is in ieder geval genoeg te doen in Brussel.

Zie meer

 

Parkeren en openbaar vervoer

Een parkeerruimte die 24 uur te bereiken is, ligt op maar 50 meter van ons hotel (L'Ecuyer/Schildknaap). Ook zijn er parkeer mogelijkheden, laad- en losplaatsen voor bussen maar 500 meter verwijderd van ons hotel, bagagedragers zijn verkrijgbaar op verzoek.

Als u andere delen van de stad wilt verkennen, alle openbare transport mogelijkheden zijn binnen loopafstand. Metro's, trams en bussen vertrekken vanaf de Beurs (200m). De Europese instituten zijn makkelijk lopend te bereiken. Het centraal station (Eurostar, Thalys, Deutsche Bahn) zijn maar een paar minuutjes verwijderd van ons hotel, deze zullen u naar alle belangrijke Belgische of Europese hoofdsteden vervoeren. Brussel Airport is 15 minuten verderop gelegen met de trein. Vanuit onze kamers bent u dus zo op allerlei belangrijke spots.

Kamers