francois-genon-TUthZjfR3Ps-unsplash.jpg
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Location

Adres

Rue de la Fourche 17-19

B-1000 Brussels

De omgeving

Ons hotel is gesitueerd in het hartje van Brussel, direct naast het welbekende Grand Place en haar bouwkundig wonder, chique bars en restaurants en het fantastische nachtleven. Doordat u zich al in het centrum bevindt, zal u zich niet hoeven te bekommeren om eventuele kosten van het openbaar vervoer, of het verliezen van kostbare tijd doordat u uw weg nog moet vinden naar het centrum toe. Stap gewoonweg naar buiten en geniet van alle attracties die u makkelijk kunt bereiken. Geniet ook eens van een heerlijke wafel terwijl u door de gezellige straatjes loopt, of een van de vele attracties bezoekt zoals Manneken Pis, of natuurlijk wanneer u besluit een biertje te drinken.

Op maar 200 meter verwijderd van het hotel, vindt u de Beurs, waarschijnlijk het meest populaire ontmoetingspunt in het hart van het centrum. Dit gedeelte is ook sinds kort autovrij. Vanaf dit punt kunt u gemakkelijk doorlopen naar een van de trendy bars en restaurants die gesitueerd zijn aan de Place Saint-Géry en Place Saint-Catherine. U kunt natuurlijk ook gezellig gaan winkelen in de Dansaert straat.

Parkeren en openbaar vervoer

Een parkeerruimte die 24 uur te bereiken is, ligt op maar 50 meter van ons hotel (L'Ecuyer/Schildknaap). Ook zijn er parkeer mogelijkheden, laad- en losplaatsen voor bussen maar 500 meter verwijderd van ons hotel, bagagedragers zijn verkrijgbaar op verzoek.

Als u andere delen van de stad wilt verkennen, alle openbare transport mogelijkheden zijn binnen loopafstand. Metro's, trams en bussen vertrekken vanaf de Beurs (200m). De Europese instituten zijn makkelijk lopend te bereiken. Het centraal station (Eurostar, Thalys, Deutsche Bahn) zijn maar een paar minuutjes verwijderd van ons hotel, deze zullen u naar alle belangrijke Belgische of Europese hoofdsteden vervoeren. Brussel Airport is 15 minuten verderop gelegen met de trein.