Beste prijsgarantie
Arlequin Hotel
image

Beste prijsgarantie

Bij Floris Hotel Arlequin verblijft u extra voordelig! Boek vandaag nog en geniet van 15% korting.

Ik wil extra voordeel

hotel in brussel met ontbijt
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Overnachten in het Hart van Brussel

We heten u van harte welkom bij Floris Arlequin Grand Place, gelegen in het levendige centrum van Brussel. Het hotel is geschikt voor een ieder die Brussel wilt ontdekken. De kamers van Floris Arlequin Grand Place zijn comfortabel ingericht en kunnen tot en met 4 personen per kamer worden ingenomen.

Ook voor de zakelijke reiziger is er genoeg om te kiezen voor het Floris hotel Arlequin, het ontbijt is altijd inclusief als u via onze officiële website boekt en wordt vanaf 07.00 uur geserveerd als een uitgebreid continentaal ontbijtbuffet.

Openbaar vervoer vindt u op slechts 200 meter vanaf het hotel en brengt u gemakkelijk naar alle delen van onze Belgische hoofdstad en vliegveld Zaventem. Ook kunt u gemakkelijk met de auto het hotel bereiken, u kunt uw auto gemakkelijk parkeren in verschillende garages. 

We snappen dat het voor u als reiziger belangrijk is om in contact te blijven met vrienden en familie. Daarom bieden we ons wifi netwerk aan waar u 24 uur per dag gratis gebruik van kunt maken. 

Actuele veiligheidsmaatregelen in Brussel t.b.v. Covid-19

Vanaf 1 augustus 2020 moeten reizigers naar België de Passenger Locator Form invullen. Het gaat om reizigers:

  • van alle nationaliteiten
  • die minstens 48 uur buiten België verbleven
  • die minstens 48 uur in België zullen blijven.
  • Dit document kan in het Nederlands, Frans en Engels geraadpleegd worden op de website van de FOD Buitenlandse zaken. Reizigers staan er zelf voor in om dit elektronische document in te vullen en te ondertekenen voor de aanvang van hun reis.

Passenger Locater Form