Beste prijsgarantie
Arlequin Hotel
image

Beste prijsgarantie

Bij Floris Hotel Arlequin verblijft u extra voordelig! Boek vandaag nog en geniet van 15% korting.

Ik wil extra voordeel

vecteezy_brussels-downtown-city-skyline-in-belgium-at-twilight_1310051.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Overnachten in het Hart van Brussel

Momenteel krijg je 15% korting op je boeking bij Floris Arlequin Grand Place. Twijfel dus niet en profiteer van de best mogelijke prijs!

Zoekt u de perfecte locatie in Brussel?

We heten u van harte welkom bij Floris Arlequin Grand Place, gelegen in het levendige centrum van Brussel. Het hotel is geschikt voor een ieder die Brussel wilt ontdekken.

Openbaar vervoer vindt u op slechts 200 meter vanaf het hotel en brengt u gemakkelijk naar alle delen van onze Belgische hoofdstad en vliegveld Zaventem. Ook kunt u gemakkelijk met de auto het hotel bereiken, u kunt uw auto gemakkelijk parkeren in verschillende garages. 

 

Bekijk de locatie

Grand Place - Floris hotel Arlequin
Grand Place - Floris hotel Arlequin

 

 

Comfortabele kamers

De kamers van Floris Arlequin Grand Place zijn comfortabel ingericht en kunnen tot en met 4 personen per kamer worden ingenomen. Ook voor de zakelijke reiziger is er genoeg om te kiezen voor het Floris hotel Arlequin, het ontbijt is altijd inclusief als u via onze officiële website boekt en wordt vanaf 07.00 uur geserveerd als een uitgebreid continentaal ontbijtbuffet.

We snappen dat het voor u als reiziger belangrijk is om in contact te blijven met vrienden en familie. Daarom bieden we ons wifi netwerk aan waar u 24 uur per dag gratis gebruik van kunt maken. 
 

Kamers 

hotel in centrum van brussel
hotel in centrum van brussel